WebshopHomeWie zijn wijVideoreportagesContactInfoMijn accountVoorwaardenfaqGastenboek

Wie zijn wij

WINKEL EN WEBSHOP

In 2007 zijn wij als drukker kleinschalig begonnen. Wij brachten onze collecties letterlijk tot bij de klant thuis. Aangezien het aantal klanten en het aantal collecties uitbreidde, kochten we in 2011 een winkel in de Moretusstraat in Beveren. Hier kunnen onze klanten tot op de dag van vandaag terecht. Om het onze klanten nog makkelijker te maken, hebben we in 2013 onze webshop gelanceerd.

STANDAARDCOLLECTIES  OF EEN ONTWERP OP MAAT

Zowel in onze winkel als op onze webshop vindt u onze standaardcollecties (Buromac en Belarto) met huwelijkskaarten (huwelijksuitnodigingen, save-the-date, menukaarten, …), geboortekaartjes, communiekaartjes, jubileumkaarten, misboekjes (huwelijk) en doopboekjes (doopsel). Indien u als klant uw gading niet vindt in onze standaardcollecties, werken we volgens uw wensen iets uit. U kunt dus ook met uw eigen ontwerp bij ons terecht. Indien u zelf uw kaartjes of misboekjes wil maken, kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment blanco papier.

WIJ STAAN U BIJ MET ONZE EXPERTISE 

Als drukker vinden we het belangrijk dat onze klanten in alle rust hun keuze kunnen maken uit onze verschillende collecties. Dat ze met name iets kiezen wat bij hun het beste past. Dit maken wij mogelijk door een luisterend oor te bieden en mee te denken met de klant en hen met raad en daad bij te staan.

DE BESTE PRIJS, GEGARANDEERD.

We vinden het ook belangrijk dat onze collecties betaalbaar zijn en blijven. Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie.

Wij staan ook regelmatig als standhouder op een aantal huwelijksbeurzen.

U kunt bij ons ook in de winkel terecht op afspraak tijdens de dag of ’s avonds. 


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop