WebshopHomeWie zijn wijVideoreportagesContactInfoMijn accountVoorwaardenfaqGastenboek

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van de webshop van D & A.

2. Prijzen

Alle prijzen op de webshop zijn incl. BTW

3. Proefdruk

Er wordt steeds een proefdruk gemaakt op het originele kaartje. U kan dan uw wijzigingen doorgeven per e-mail. Na aanpassing van de wijzigingen wordt er nogmaals een proefdruk gemaakt via computer die dan via pdf per e-mail wordt verstuurd.

4. Levering

U kan uw bestelling zelf afhalen in onze winkel of laten leveren door Bpost. Vanaf het moment dat de zending is aangeleverd aan Bpost, kunnen wij hierop geen invloed meer uitoefenen. D & A kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

D & A verwittigt de klant op het moment van de levering. De koper verbindt zich er toe D & A te verwittigen indien de bestelling binnen de 3 werkdagen niet werd aangeboden door Bpost.

De koper verbindt zich er toe de inhoud van de bestelling te controleren bij levering en dient D & A binnen de 2 kalenderdagen te verwittigen indien het pakket beschadigd werd afgeleverd of indien bepaalde delen ontbreken. Ingeval van beschadiging stuurt de koper duidelijke foto's van het beschadigde pakket naar dena2@skynet.be

De geschatte leveringstermijn bedraagt 2 weken na het doorgeven van de teksten. In deze 2 weken wordt de kaart opgemaakt, de proefdruk gemaakt op de originele kaart en wordt alles gedrukt.

Geboortekaartjes worden binnen de 24u na het doorgeven van de gegevens gedrukt. De proefdruk wordt op voorhand gemaakt met fictieve naam, datum, gewicht en lengte.

5. Betaling

Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt een factuur per e-mail, zodat u het bedrag kan storten op onze bankrekening.

6. Gegevensbeheer

Indien de koper een bestelling plaatst op de webshop, dan worden de nodige gegevens opgenomen in het klantenbestand van D & A om de bestelling correct te kunnen verwerken. D & A zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop