WebshopHomeWie zijn wijVideoreportagesContactInfoMijn accountVoorwaardenfaqGastenboek

Webshop » Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Door te kiezen voor een eigen ontwerp geniet u van een aantal voordelen:

-Geen keuzestress meer: U hoeft niet te kiezen uit honderden voorbeelden. U bespaart hiermee ook kostbare tijd. U geeft enkel uw voorkeuren door en wij maken op basis hiervan een eigen creatie.

-Geen teleurstelling meer: u hoeft niet bang te zijn dat een bevriend koppel of familielid hetzelfde kaartje als u gekozen heeft, want u krijgt een origineel en persoonlijk ontwerp.

-Bijpassend drukwerk: Het drukwerk dat u nodig hebt, wordt op elkaar afgestemd. Zo krijgt u een mooi geheel.    

Indien u voor een eigen ontwerp kiest en al een thema voor uw huwelijk of geboorte in gedachten hebt, dan geeft u dit door en dan maken wij hiervan een ontwerp. Hebt u nog geen thema in gedachten? Maak dan een moodboard (digitaal of op papier), hou knipsels bij of stukjes stof en geef ons zoveel mogelijk info omtrent jullie keuze.   

Vanaf het moment dat wij een ontwerp klaar hebben, kunnen jullie dit bekijken en eventuele aanpassingen laten doen tot het gewenste resultaat.

Ook bij het opmaken van de tekst van uw drukwerk staan wij u met raad en daad bij. U krijgt voorbeeldteksten waaruit u kunt kiezen. Daarna maken we een proefdruk op het door u gekozen papier.
De prijs voor het maken van een ontwerp bedraagt 45 euro. Laat u uw creatie ook bij ons drukken, dan krijgt u een korting van 10 euro en betaalt u 35 euro voor het ontwerp (excl. druk, papier en enveloppe).

Wij houden van een creatieve uitdaging!

Graag meer info of een offerte? Kom langs of contacteer ons!


da2505

Al onze creaties kunnen aangepast worden naar uw wensen.       


U kunt ons steeds contacteren via mail (dena2@skynet.be) of via telefoon (0473/88 38 99 tussen 9u00 en 16u30).

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop